ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Να τους χαίρεστε ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

Δριμύτατη επίθεση δέχεται πολιτευτής της Ν.Δ., έπειτα από αισχρό σχόλιό του στο facebook για τις αυτοκτονίες πολιτών λόγω της οικονομικής κρίσης.                                                                                                                       
Σύμφωνα με πληροφορίες του σάιτ enimerosi24, ο χρήστης Marios A περιέγραψε το περιστατικό ως εξής: «Ο κύριος Γιάννης Δριμάλας, πολιτευτής της Ν.Δ. και στέλεχος της ΟΝΝΕΔ στην Πάτρα, μου έστειλε αίτημα φιλίας με αφορμή ανάρτηση στον τοίχο του όπου έγραψε αυτολεξεί τα λόγια του Αντώνη Σαμαρά στην πολιτική διαφήμιση της ΝΔ στην οποία ο πρόεδρος του κόμματος καταλήγει ότι "Μαζί θα τα καταφέρουμε".
Εγώ του απάντησα "Πάλι σήμερα είχαμε 3 αυτοκτονίες, Γιάννη. Έχει δίκιο ο Σαμαράς. Θα τα καταφέρουμε. Να μην μείνει κανένας ζωντανός". Και τότε εκείνος μου έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στα εισερχόμενά μου: "kalhspera!!!epidi den me 3ereis kai den se 3erw ... gia na min paragnwristoume 8a protimousa na min 3anasxoliaseis ston teixo mou .... sta @@ mou an pe8anan – autoktonisan – skwto8ikan .... opws kai esena sta @@ sou an skwto8ikan 1000 stin tinisia ton perasmeno mhna!!! mporeis na kaneis oti goustareis stis ekloges apla min me enoxleis..... euxaristw gia ton xrono sou!"»

Drimalas2
drimalas3
Το enimerosi24 σημειώνει ότι ο Γιάννης Δριμάλας, γνωστός στην Πάτρα, προσπάθησε αμέσως να αλλάξει τις φωτογραφίες του προφίλ του στις οποίες εμφανίζεται μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά οι εικόνες παραμένουν με ένα απλό print screen.
Μάλιστα, σύμφωνα με το σάιτ, ο Δριμάλας άλλαξε και το όνομά του στο Facebook σε Giannis Dgiannis

Δεν υπάρχουν σχόλια: