ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Κατέφυγε στην Αστυνομία για να γλιτώσει από το αχαλίνωτο σεξ

Γερμανία: Κατέφυγε στην Αστυνομία για να γλιτώσει από το αχαλίνωτο σεξ Η είδηση αυτή που έρχεται από τη Γερμανία θα μπορούσε να είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή αλλιώς το "όνειρο" κάθε άνδρα. Και όμως είναι άκρως αληθινό!

Ένας 43χρονος άνδρας ζήτησε τη βοήθεια της Αστυνομίας προκειμένου να απαλλαχθεί από την σύντροφό του, η οποία τον ανάγκαζε να κάνουνε συνεχώς έρωτα. Μάλιστα, η ίδια τον έκλεισε μέσα σε ένα δωμάτιο του σπιτιού της, για να μπορεί ανά πάσα στιγμή να ξεσπάει τις σεξουαλικές της ορμές.
Σύμφωνα με τις Αστυνομικές Αρχές του Μοναχού το ζευγάρι είχε γνωριστεί πρόσφατα σε μία τοπική παμπ. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η γνωριμία αυτή θα αποτελούσε τον εφιάλτη του 43χρονου άνδρα που θα έπεφτε θύμα μίας σεξομανής.
Τον κλείδωσε για να τον «βιάζει»
Τη Δευτέρα το ζευγάρι αποφάσισε να πάει στο σπίτι της 47χρονης γυναίκας για να συνευρεθούν ερωτικά. Όταν εκείνος κουράστηκε και θέλησε να φύγει, η απαιτητική σύντροφός του αμπάρωσε την πόρτα.
Ο 43χρονος αναγκάστηκε να υποκύψει στις ορέξεις της συντρόφου του, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα κατάφερνε να δραπετεύσει.
Ο «φυλακισμένος» άνδρας το μόνο που κατάφερε να κάνει είναι να βγει στο μπαλκόνι και με το κινητό του τηλέφωνο να καλέσει την αστυνομία προκειμένου να τον σώσει.
Δέχθηκαν ανήθικες προτάσεις και οι αστυνομικοί
Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σπίτι δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα δεχόντουσαν οι ίδιοι «προτάσεις» από τη σεξομανή γυναίκα. Ωστόσο, οι διαθέσεις της 47χρονης έπεσαν στο κενό, καθώς συνελήφθη.
Σε βάρος της γυναίκας εκκρεμούν κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και παράνομη κατακράτηση προσώπου.
Newsbomb.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: