ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Βλεπετε τι φοβουνται. Μαυρίζουμε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Πανικός στην διεθνή κοινότητα για την Ελληνική ψήφο!

Τρέμουν για αποσταθεροποίηση μετά τις εκλογές
Οι δανειστές φοβούνται ματαίωση των σχεδίων τους μετά τις εκλογές. Γράφει σχετικά  ο Γιώργος Παππούς στο iefimerida:
Έντονη είναι η ανησυχία σε Ουάσινγκτον και Βρυξέλλες για την επόμενη ημέρα των εκλογών, με τους δανειστές μας να δείχνουν την προτίμησή τους στην παράταση της κυβέρνησης Παπαδήμου αντί των εκλογών.
Η χτεσινή κομψή παρέμβαση του εκπροσώπου του ΔΝΤ στις ελληνικές πολιτικές εξελίξεις, με αφορμή την αυτοκτονία του 77χρονου στο Σύνταγμα, μάλλον δεν πρέπει να ξενίζει αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουν προηγηθεί οι δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, οι οποίοι αφενός δεν έκρυψαν τη προτίμηση τους στη παράταση του βίου της σημερινής κυβέρνησης αφετέρου προειδοποίησαν με διακοπή της χρηματοδότησης στη περίπτωση που ο μετεκλογικός συσχετισμός δυνάμεων δημιουργεί προβλήματα στην εφαρμογή του δεύτερου Μνημονίου. Αυτή ακριβώς την ανησυχία εξέφρασε εκ μέρους της Ουάσινγκτον ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τ. Ράις, δηλώνοντας ότι οι επικείμενες εκλογές στην Ελλάδα δημιουργούν αβεβαιότητες. [...]

Δεν υπάρχουν σχόλια: