ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο: Παρακράτος, ΜΑΤ και Χρυσή Αυγή

xrisaugites_patra_1
Πολλά ερωτηματικά εγείρονται με τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τα επεισόδια στην Πάτρα στα οποία ένας κρανοφόρος που φαίνεται να ηγείται της πορείας των μελών της Χρυσής Αυγής, εμφανίζεται λίγη ώρα μετά...συντροφιά με τα ΜΑΤ!
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τα επεισόδια που έγιναν στην Πάτρα τις προγούμενες μέρες με αφορμή τη δολοφονία 30χρονου άνδρα από μετανάστες. Στα επεισόδια πρωτοστάτησαν μέλη της Χρυσής Αυγής.
 Δείτε παρακάτω (φωτογραφίες, Video 1 και μετά και Video 2 από 0:50sec) πώς ο επικεφαλής των χρυσαυγιτών, που πριν τα επεισόδια συντονίζει την διάταξη και την πορεία των χρυσαυγιτών, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ξεπηδά μέσα από τα ΜΑΤ τα οποία "δέχονται επίθεση από τη Χρυσή Αυγή" και προσπαθεί να προφυλαχθεί.
ΠΡΙΝ τα επεισόδια
xrisaugites_patra_2
xrisaugites_patra_3
xrisaugites_patra_4
ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ των επεισοδίων
xrisaugites_patra_6
xrisaugites_patra_7
xrisaugites_patra_8

Δεν υπάρχουν σχόλια: