ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Οι Πανεπιστημιακοί αγώνες της Κομοτηνής στη μνήμη του Γιώργου Πουρνή


Οι ετήσιοι αγώνες πoυ διοργανώνονται από την ειδικότητα Στίβου των Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής, θα γίνουν στο Πανεπιστημιακό γήπεδο την Τετάρτη απο ώρα 18:00, στη μνήμη του Γιώργου Πουρνή που μας "άφησε" το καλοκαίρι σε τροχαίο ατύχημα. Θα γίνουν διάφορα αγωνίσματα δρόμων, αλμάτων και ρίψεων αλλά και αγωνίσματα για ΑΜΕΑ και σε μορφή αναπαράστασης. Ακόμη, θα γίνουν και σκυταλοδρομίες μεικτές 4χ100 που θα απαρτίζονται από 2 αγόρια και 2 κορίτσια. Θα δοθούν μετάλλια και διπλώματα σε όλους τους 3 πρώτους νικητές. Κριτές και έφοροι αγώνων είναι οι φοιτητές της ειδικότητας Στίβου του τμήματος. Οποιος/α επιθυμεί μπορεί να λάβει μέρος.
Φέτος με πρωτοβουλία του Θεόφιλου Πηλιανίδη που είναι ο τομεάρχης Στίβου στο τμήμα αλλά και των συμφοιτητών του Γιώργου οι αγώνες θα γίνουν προς τιμήν του και θα υπάρχει και η ανάλογη συμμετοχή των φίλων και συναθλητών της ομάδας του Γιώργου, την Ολυμπιάδα Κομοτηνής.
Κάθε χρόνο στο πλαίσιο των αγώνων τιμώνται ο καλύτερος φοιτητής-αθλητής και η καλύτερη φοιτήτρια-αθλήτρια βάσει επιδόσεων στο στίβο της προηγούμενης χρονιάς και του τρέχοντος έτους. Πέρυσι είχε τιμηθεί ο Πουρνής ως καλύτερος αθλητής!

Δεν υπάρχουν σχόλια: