ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Μαθηματα πολιτισμου στους φανατικους "γκαου -μπιου'' των δυο ομάδων

"Ευχαριστώ" Αγγελόπουλου σε Ομπράντοβιτς

Διαβάστε τί ειπώθηκε σε τυχαία συνάντηση του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς λίγο πριν από την αναχώρηση του τέως προπονητή του Παναθηναϊκού από την Ελλάδα.
Ο αμοιβαίος σεβασμός ένωσε πριν από λίγα βράδια δύο σημαντικούς ανθρώπους, έναν από τον Ολυμπιακό και έναν από τον Ολυμπιακό.
Μια τυχαία συνάντηση σε εστατόριο κεντρικού ξενοδοχείου είχε ως αποτέλεσμα μια από τις ομορφότερες στιγμές στον ελληνικό αθλήτισμο. Από αυτές που βλέπουμε σπάνια και συνήθως επιβραβεύονται με το βραβείο Fair Play.
Μακριά από τις κάμερες και τα αδιάκριτα βλέμματα ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, πατέρας των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, πλησίασε τον τέως προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στον ελληνικό αθλήτισμο σύμφωνα με δημοσιεύματα.
"Σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες και μέσα από την καρδιά μου, σου εύχομαι να έχεις υγεία και καλή τύχη", ήταν τα λόγια του επιχειρηματία προς τον "Ζοτς" λίγο πριν από την αναχώρηση του Σέρβου προπονητή από την Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: