ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Εικόνες κατοχής στην Αθήνα


Εικόνες κατοχής στην Αθήνα
Εικόνες κατοχης στην αθηνα Εικόνες που μόνο ντροπη μπορούν να προκαλέσουν κυριαρχούν από το πρωί στο Πεδίο του Άρεως. Εκατοντάδες συνάνθρωποί μας, σχημάτισαν απίστευτες ουρές εκεί όπου αγρότες της Κρήτης μοιράζουν δωρεάν λαχανικά! Μία εικόνα, που επαναφέρει τις τραγικές στιγμές της κατοχης στη μνήμη αυτών που την.......... έζησαν και που θα πρέπει να κάνει τους πολιτικούς μας να ντρέπονται για το πώς έχουν καταντήσει τη χώρα μας και τους πολίτες της... Η συμβολή του αγροτικού Συνεταιρισμού «Ανατολή» της Ιεράπετρας είναι καθοριστική στις μέρες μας αφού διαθέτει δωρεάν 25 τόννους κηπευτικών σε εκατοντάδες οικογένειες που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας. Μία φτώχεια που έχει προκληθεί από την ανικανότητα αυτών που επί 30 και πλέον χρόνια αποφασίζουν για την τύχη αυτού του τόπου. Την πρωτοβουλία αναλαμβάνει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ιεράπετρας Κρήτης, σε συνεργασία με το TELE KRHTH και τον Δήμο Αθηναίων θα διαθέσει δωρεάν τα προϊόντα του σε κλειστές συσκευασίες σε όσους συμπολίτες μας έχουν πραγματική ανάγκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: