ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

71 τραυματίες και 12 νεκροί στην πρεμιέρα της ταινίας Μπάτμαν

 
Συνολικά 71 άνθρωποι τραυματίστηκαν και 12 έχασαν τη ζωή τους, από τους πυροβολισμούς, μέσα στην κινηματογραφική αίθουσα στο Ντένβερ, στο Κολοράντο.
Ο βασικός ύποπτος που είναι πλέον στη διάθεση αστυνομίας, ο 24χρονος Τζέιμς Χολμς, δεν έχει ποινικό μητρώο, παρά μόνον μια κλήση για υπερβολική ταχύτητα. Ωστόσο είναι βέβαιο πως έδρασε μόνος, ενώ μάρτυρες του μακελειού τον άκουσαν να λέει πως είναι ο Τζόκερ, ο αιώνιος εχθρός του Μπάτμαν, δευτερόλεπτα πριν ανοίξει πυρ.
Οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι, ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και ο Ρεπουμπλικάνος Μιτ Ρόμνεϊ ανέστειλαν ήδη επ' ολίγον την προεκλογική εκστρατεία συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος.
"Πρέπει και οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι να μάς δηλώσουν, ποιές θέσεις διαμορφώνουν, πλέον, στο θέμα της οπλοκατοχής", τούς κάλεσε ο δήμαρχος Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: