ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Ζηλιάρες σύζυγοι σκότωσαν νιγηριανό επιχειρηματία με... μαραθώνιο σεξ



onokoΈνα πολύγαμος Νιγηριανός επιχειρηματίας, πέθανε από εξάντληση κάνοντας σεξ με τις έξι συζύγους του. Ο θάνατός του δεν είναι τόσο... ονειρεμένος όσο ακούγεται, αφού οι πέντε από τις έξι γυναίκες τον υποχρέωσαν, υπό την απειλή μαχαιριών, να τις ικανοποιήσει, για να τον τιμωρήσουν επειδή τις παραμελούσε!

Το τελευταίο διάστημα, ο επιχειρηματίας Ουρόκο Ονότζε έδειχνε σαφή προτίμηση στην νεότερη σύζυγό του και πήγαινε στο κρεβάτι μόνο μαζί της. Οι υπόλοιπες δεν το ανέχονταν αυτό και θέλησαν να τον εκδικηθούν.

Του επιτέθηκαν χτυπώντας τον με ξύλα και τον υποχρέωσαν να κάνει... μαραθώνιο σεξ. Όταν έφθασε στην... πέμπτη σύζυγο, ο Ονότζε έχασε τις αισθήσεις του. Οι σύζυγοι δεν αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί και άρχισαν να γελούν με το πάθημά του. Όταν επιχείρησαν να τον συνεφέρουν, κατάλαβαν ότι ήταν πολύ αργά.

Δύο από τις συζύγους έχουν συλληφθεί και οι υπόλοιπες αναζητούνται.  Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, ο Ονότζε ήταν ο πιο εύπορος και ο πιο γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: