ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Πιάστηκαν να κάνουν πλαστές δηλώσεις με κωδικούς υποψηφίων

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ: Πιάστηκαν να κάνουν πλαστές δηλώσεις με κωδικούς υποψηφίων
Δύο 18χρονοι τελειόφοιτοι Λυκείου  κατήγγειλαν ότι δεν μπορούσαν να υποβάλλουν μηχανογραφικά δελτία συμμετοχής τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου, γιατί άγνωστα άτομα, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία τους, είχαν ήδη υποβάλλει πλαστά μηχανογραφικά δελτία, με αποτέλεσμα οι κωδικοί πρόσβασης στην ιστοσελίδα να «κλειδωθούν».

Ακολούθησε σχετική αλληλογραφία της Αστυνομίας με το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και στο πλαίσιο εκτεταμένης αστυνομικής έρευνας, προέκυψαν, μετά από ψηφιακή ανάλυση, ως κάτοχοι των ηλεκτρονικών ιχνών δύο εμπλεκόμενοι ημεδαποί, ηλικίας 50 και 55 ετών οι οποίοι διαμένουν στην Αθήνα.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις (3) εσωτερικοί σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις. Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 50 και 55 ετών, για πλαστογραφία και απάτη με υπολογιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: