ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Aγαπουλα το δήλωσες;

Ποιός ελληνας έχει να κάνει φορολογικη δήλωση από το 2000; Και φυσικά δεν είναι ο μόνος! Οι μισοί από αυτούς τους λεζαντιάρηδες που βλέπετε με τα X5 και τα Cayenne να σκορπάνε το χρήμα, δεν υποβάλλουν καν φορολογικη δήλωση! Αν υπέβαλλαν... άλλωστε δεν θα είχαν λεφτά !Ως γνωστόν, πλούσιοι είναι όσοι δεν φορολογούνται. Αν μπλέξεις με την εφορία, γίνεσαι αυτομάτως φτωχός, αφού το ελληνικό δημόσιο, ανίκανο να συλλάβει τη φορολογιταία ύλη, αρμέγει όποιον συνεπή και νομοταγή βρεί πρόχειρα μπροστά του και δηλώνει τα εισοδήματά του. Έτσι έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, όσοι δεν κάνουν καν δήλωση, αφού η εφορία ασχολείται με τα λάθη ή της ανακρίβειες όσων κάνουν. Οι άλλοι ζουν στην ησυχία τους. Χαρακτηριστικότατο παράδειγμα, ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά παιχνίδια, που λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη επί 20 χρόνια, χωρίς ποτέ να κάνει έναρξη επιτηδεύματος !

Σήμερα ανακάλυψαν ότι ο Μάκαρος, δεν υπέβαλλε φορολογικές δηλώσεις ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: