ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Αποσύρεται παρτίδα «zero»



Την άμεση ανάκληση και απόσυρση από την αγορά συγκεκριμένης παρτίδας του αναψυκτικού «COCA COLA zero» ζήτησε από την Coca-Cola 3E o ΕΦΕΤ καθώς σε έλεγχο που διενήργησε εντόπισε την ύπαρξη ξένου σώματος.
Ειδικότερα, ο Ε.Φ.Ε.Τ., και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, στα πλαίσια διερεύνησης καταγγελίας, διαπίστωσε σε κλειστό γυάλινο περιέκτη βάρους 250 ml ανθρακούχου αναψυκτικού «COCA COLA zero» την ύπαρξη ξένου σώματος υπόλευκου χρώματος και ταινιοειδούς σχήματος, το οποίο παράγεται στην παραγωγική της μονάδα στο Ηράκλειο Κρήτης.
Το συγκεκριμένο αναψυκτικό έχει αριθμό παρτίδας 19F1336VT και φέρει ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 18/10/2012.
Ο ΕΦΕΤ ανακοίνωσε ακόμη ότι δεν διαπιστώθηκε παρόμοιο πρόβλημα σε φιάλες τις ίδιας παρτίδας και πρόσθεσε πως οι εργαστηριακοί έλεγχοι είναι σε εξέλιξη για την περαιτέρω ταυτοποίηση ενώ κλιμάκιο από την Περιφερειακή Διεύθυνση ΕΦΕΤ Κρήτης διενεργεί τους απαιτούμενους ελέγχους στη μονάδα παραγωγής της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: