ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

«Με δάγκωσε γιατί της ζήτησα απόδειξη»

Ενα περίεργο περιστατικό ανάμεσα σε μια κινέζα πωλήτρια και σε μια ελληνίδα πελάτισσα διαδραματίστηκε σε κατάστημα με κινεζικά είδη στο νησί της Ρόδου την περασμένη Παρασκευή. Οι δυο γυναίκες πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, παρουσιάζοντας καθεμιά τη δική της εκδοχή για το τι συνέβη.

Η ελληνίδα πελάτισσα είπε ότι το επεισόδιο άρχισε όταν ζήτησε να της δώσουν απόδειξη για εμπορεύματα που είχε αγοράσει. Οι πωλήτριες αρνήθηκαν και όταν η πελάτισσα ζήτησε τα λεφτά της πίσω, της επιτέθηκαν και η μια - σύμφωνα με την καταγγελία - τη δάγκωσε. Από την πλευρά της, η πωλήτρια ισχυρίστηκε ότι η πελάτισσα διαφώνησε με την τιμή και σηκώθηκε να φύγει χωρίς να πληρώσει. Παραδέχθηκε πάντως ότι τη δάγκωσε επειδή η πελάτισσα τη χτύπησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: