ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

«Ο πιο χαζός φόνος στην ιστορία» έγινε στο Ντουμπάι!


Μια απίστευτη υπόθεση εκδικάζεται στο Ντουμπάι, με το δικηγόρο του κατηγορούμενου να δηλώνει ότι «πιο ανόητο φόνο» δεν έχει δει στα 40 χρόνια καριέρας του!

Ο κατηγορούμενος είναι ένας άνδρας, μάγειρας σε υψηλόβαθμο κυβερνητικό αξιωματούχο, που κρίθηκε ένοχος για το φόνο της φίλης του, μιας καμαριέρας σε γειτονικό σπίτι.
Ο μάγειρας σκότωσε τη γυναίκα χτυπώντας τη με μία πέτρα, όταν αυτή του είπε ότι είναι έγκυος και θα τον κατηγορήσει για βιασμό. Ο ινδικής καταγωγής μάγειρας την πίστεψε, παρόλο που οι δυο τους δεν είχαν ποτέ σεxουαλική επαφή!
Για να εξαφανίσει τα ίχνη του, ο Ινδός έβαλε το πτώμα της γυναίκας μέσα στη μπανιέρα και τη γέμισε με νερό. Στη συνέχεια, έβαλε φωτιά στο σπίτι.
Το κτήριο καταστράφηκε ολοσχερώς, όμως το μόνο που γλίτωσε ήταν η μπανιέρα με το πτώμα της καμαριέρας, αφού το νερό εμπόδισε φυσικά την καύση!
Τον άνδρα παρέδωσε στην αστυνομία ο εργοδότης του. 

Ο ίδιος ο συνήγορος του Ινδού είπε στο δικαστήριο ότι είναι «ο πιο χαζός φόνος που έχει δει σε 40 χρόνια». Ο άνδρας ενδέχεται να καταδικαστεί σε θάνατο.

to-gamato.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: