ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Αεροπορική εταιρία έδεσε μεθυσμένο επιβάτη!

Ένας 46χρονος αναστάτωσε πτήση της Icelandair με προορισμό τη Νέα Υόρκη
Τι μπορεί να συμβεί όταν ένας μεθυσμένος επιβάτης επιβιβάζεται σε υπερατλαντική πτήση και έχει πιει όλα τα ποτά που αγόρασε από τα καταστήματα Duty Free;
Η πιο πάνω φωτογραφία είναι το φυσικό επακόλουθο των "άθλων" ενός 46χρονου, ο οποίος έκανε άνω κάτω την πτήση της Icelandair από το Ρέικιαβικ στη Νέα Υόρκη.
Σύμφωνα με τη New York Post, ο 46χρονος Ισλανδός προσπάθησε να  στραγγαλίσει τη διπλανή του, αναγκάζοντας τους υπόλοιπους επιβάτες να τον κολλήσουν με μονωτική ταινία στο κάθισμά του και να τον φιμώσουν μέχρι να προσγειωθεί το αεροπλάνο στη Νέα Υόρκη, όπου τον παρέλαβε η Αστυνομία.
Τη φωτογραφία την τράβηξε ο Andy Ellwood, όταν πλέον είχε αποκατασταθεί η τάξη στο εσωτερικό του αεροπλάνου, και την ανέβασε στο λογαριασμό του στο Tumblr.
Ο 46χρονος, του οποίου το όνομα δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα, συνελήφθη κατά την προσγείωση στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης.
Σύμφωνα με τον Ron Marsico, εκπρόσωπο του Λιμενικού Σώματος, είχε ισλανδικό διαβατήριο. Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της  Icelandair, Gudjon Arngrimsson, επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους ότι ο άνδρας ήταν επικίνδυνος, ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει τη φωτογραφία.
"Αυτά τα περιστατικά είναι πολύ σπάνια", τόνισε ο εκπρόσωπος του JFK, Patrick Hogan, στη New York Post.

ArionRadio.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: