ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Να η λύση !!!!!

Ο άνδρας που πλήρωσε την εφορία με... ψιλά βάρους 50 κιλών!
Ο άνδρας που πλήρωσε την εφορία με... ψιλά βάρους 50 κιλών!
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, όπως λέει η παροιμία που την ακολούθησε κατά πόδας ένας άνδρας από τη Γαλλία, ο Patrick Fénelon.

Ο άνδρας είχε ένα χρέος 429 ευρώ στην εφορία και αποφάσισε να το ξεχρεώσει με... ψιλά βάρους 50 κιλών!

Για να καταφέρει να μαζέψει τα πεντάλεπτα και τα δεκάλεπτα, ο Γάλλος χρειάστηκε να περιμένει τρία ολόκληρα χρόνια, ενώ τον βοήθησαν στην προσπάθειά του και όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί του.

Το ποσό που έπρεπε να πληρώσει, του είχε ανακοινωθεί το 2008 και από εκείνη τη μέρα κατάστρωνε το σχέδιο εκδίκησης αφού ποτέ του δεν αναγνώρισε το χρέος του.

Όταν παρουσιάστηκε στο γκισέ της εφορίας οι υπάλληλοι δεν πίστευαν στα μάτια τους και τους πήρε μια ολόκληρη μέρα για να μετρήσουν τα ψιλά.

Τελικά, ο Patrick θα πρέπει να επιστρέψει στην εφορία αφού βρέθηκε να υπολείπεται κατά 79 ευρώ του ποσού που χρωστούσε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: