ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Βαθιά υπόκλιση στον μάγο Nίκο Γκάλη

 (vid)
Τρίτη, 08 Ιανουάριος 2013 22:32 | Γιώργος Κογκαλίδης
Βαθιά υπόκλιση στον μάγο (vid)Ο Νίκος Γκάλης υποψήφιος για το Hall of Fame; Όχι, λάθος κάνετε. Ο Νίκος Γκάλης ανήκει στο Hall of Fame και πρέπει να στρωθεί κόκκινο χαλί για να περάσει στην… ιστορία.
Μπορεί στην Ελλάδα οι μικρόψυχοι και μικρόνοοι παράγοντες να του αρνήθηκαν τις πρέπουσες τιμές και τη δέουσα αναγνώριση (παραλίγο θα έδιναν και το… όνομά μου σε γήπεδο, αλλά στον Γκάλη δεν δόθηκε), ο κόσμος όμως υποκλίθηκε βαθιά στον άνθρωπο που όταν αποχώρησε έκανε την μπάλα να μοιάζει πιο μεγάλη.
Από το ξεκίνημα της ψηφοφορίας κι ενώ σε όλες τις κατηγορίες γίνεται… μάχη, ο Νίκος Γκάλης έχει συγκεντρώσει το 92,4% των ψήφων! Η εντολή έχει δοθεί με το... καλημέρα, αν και είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να ψηφίσουμε όλοι, για να δούμε τον μεγάλο Έλληνα να κοσμεί με την παρουσία του το Hall of Fame.
Ο κόσμος δεν ξεχνά και τα σχόλια κάτω από την ψηφοφορία μυρίζουν Ελλάδα, την Ελλάδα του μεγάλου, του ωραίου και του αληθινού, γιατί ο Γκάλης ήταν και μεγάλος και ωραίος (ως Έλληνας) και αληθινός θρύλος.
Μην μας "κοιμίσει" το υψηλότατο ποσοστό. Συνεχίστε να ψηφίζετε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: