ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη το Μακεδονία Παλλάς!


e1aa35195ee32621a4a941be3bf3e447 XLΤο Μακεδονία Παλλάς παραμένει κλειστό εδώ και ένα μήνα μέχρι την εύρεση νέου αναδόχου, που αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος Ιανουαρίου.
Ο όμιλος Δασκαλαντωνάκη έχει παραδώσει το ακίνητο μαζί με τον εξοπλισμό στο ΙΚΑ που είναι και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου από τις 13 Ιανουαρίου.
Υποβλήθηκαν κλειστές προσφορές, οι οποίες αποσφραγίστηκαν στις 21 Ιανουαρίου και θα επιλεγεί όποιος προσέφερε το υψηλότερο μηνιαίο μίσθωμα.
Οι όροι που έχει θέσει το Ιδρυμα για τον διαγωνισμό είναι: μηνιαίο ελάχιστο μίσθωμα 50.000 ευρώ, χρονικό διάστημα εκμίσθωσης 12 μήνες, δέσμευση του νέου ενοικιαστή ότι θα συνεχίσει να απασχολεί στο 12μηνο τους εργαζόμενους που απασχολούνταν μέχρι πρότινος στο Μακεδονία Παλλάς και κατάθεση εγγυητικής επιστολής εξάμηνης διάρκειας ισόποσης με το εξαπλάσιο του μηνιαίου μισθώματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες η καλύτερη προσφορά φέρεται να είναι αυτή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: