ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Έρχεται το πρόγραμμα στον Χολαργο "Κουζίνα για όλους"

kouzinagiaolousaxarnon
Ζεστό και φρεσκομαγειρεμένο φαγητό σε πολύ χαμηλή τιμή θα μπορούν στο επόμενο διάστημα να απολαμβάνουν οι κάτοικοι της περιοχής μας καθώς στο τραπέζι του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου ήρθε η πρόταση της δημοτικής αρχής για την υλοποίηση του προγράμματος «Κουζίνα για όλους». 
Η διαδικασία που ακολουθούν οι άλλοι δήμοι είναι σχετικά απλή. Αρχικά, επιλέγεται η κατάλληλη εταιρεία, που θα διαθέτει το φαγητό και το προσωπικό και ο δήμος απλά παρέχει το χώρο στον εκάστοτε επιχειρηματία.
Σύμφωνα με την εισήγηση που έφερε η δημοτική αρχή, το πρόγραμμα θα υλοποιείται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 12:00 με 16:00 και θα παρέχονται 4 έως 6 είδη φαγητών ημερησίως, εκ των οποίων τα μισά είδη θα περιλαμβάνουν κρέας και κοτόπουλο. Η τιμή για κάθε μερίδα, προβλέπεται να είναι της τάξεως των 2,5 ευρώ.
Ο δήμαρχος πρότεινε τη διάθεση ενός μικρού γραφείου μέσα στο δημαρχείο στο -2 από την είσοδο της Βεντούρη.
Η πρόταση της δημοτικής αρχής φυσικά αντιμετωπίστηκε θετικά από όλους τους δημοτικούς συμβούλους ωστόσο δεν παραβλέφτηκε το γεγονός ότι η συγκεκριμένη δράση πιθανόν να λειτουργήσει επιβαρυντικά για τις τοπικές επιχειρήσεις εστίασης. Γι αυτό και το δημοτικό συμβούλιο κατέληξε στην απόφαση να αναβάλλει το θέμα και να το φέρει στην επόμενη συνεδρίαση, αφού πρώτα αφουγκραστεί τις ανάγκες των τοπικών επιχειρηματιών και αναζητήσει τρόπους εμπλοκής τους στο πρόγραμμα.
kouzinagiaolousalimos

Δεν υπάρχουν σχόλια: