ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ψηφο εμπιστοσύνης στον Κασιδιάρη απο τον "τζάμπα μάγκα" Κεφαλογιάννη και τους αλλους τρεις φελλούς


Κασιδιάρη ψήφισαν ο γραμματέας της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης και ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καράμπελας, ενώ παρών δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός.
 
Σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, δήλωσε πως ψήφισε "όχι"... κατά λάθος.
"Εκ παραδρομής στην ονομαστική ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη ψήφισα όχι, ενώ έχοντας ιδία γνώμη του επεισοδίου, σαφέστατα η πρόθεσή μου ήταν να ψηφίσω ναι", είπε χαρακτηριστικά.
 
Για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, αναφορικά με την άρση ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, από τη Νέα Δημοκρατία επισημάνθηκε ότι η θέση του κόμματος είναι καθαρή και σαφής απέναντι στο θέμα και καταγράφηκε και κατά τη συζήτηση που προηγήθηκε στην κοινοβουλευτική επιτροπή, αλλά και στη σημερινή ψηφοφορία στην Ολομέλεια, της οποίας το αποτέλεσμα ήταν συντριπτικά υπέρ της άρσης ασυλίας του κ. Κασιδιάρη.
 
Ο γραμματέας της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης δήλωσε ότι "η ΝΔ καταδικάζει τη βία απ΄ όπου και αν προέρχεται, από τα άκρα δεξιά και από τα άκρα αριστερά"
 
"Ήθελα να δώσω στον κ. Κασιδιάρη μια ευκαιρία να ζητήσει συγνώμη για την πράξη του. Αν η ψήφος μου παρεξηγήθηκε ως άφεση αμαρτιών, δεν είναι", δήλωσε ο κ. Κεφαλογιάννης.
"Έκανα λάθος. Ήθελα να περάσω με τη στάση μου άλλο μήνυμα. Ό,τι δηλαδή, δεν αρκεί μια καταδίκη στο ακροατήριο, αλλά χρειάζεται και συνολικά η καταδίκη της κοινωνίας", δήλωσε παπό την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καράμπελας για την ψήφο του κατά της άρσης ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη.
 
Ο βουλευτής είπε στους δημοσιογράφους ότι "όλες οι μέχρι σήμερα δηλώσεις μου και η στάση μου είναι στάση καταδίκης των φαινομένων της βίας".
 
Είπε ακόμη ότι "αν ψήφιζε τώρα, θα ψήφιζε διαφορετικά" και πρόσθεσε ότι παίρνει επάνω του το κομματικό φάουλ.
 
Στην ερώτηση δημοσιογράφου αν στον κ. Καράμπελα ζητήθηκε από τη ΝΔ ανασκευάσει, ο βουλευτής απάντησε: "Όχι ήρθα εδώ να σας εξηγήσω γιατί έγινε μπέρδεμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: