ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Παπαδόπουλος: Πανηγυρίζει ο Βγενόπουλος – έσωσε τις καταθέσεις του, διαγράφονται τα χρέη του

Παπαδόπουλος: Πανηγυρίζει ο Βγενόπουλος – έσωσε τις καταθέσεις του, διαγράφονται τα χρέη τουΙδιαίτερα καταγγελτικός εναντίον «όσων πανηγυρίζουν στην Ελλάδα» για τις εξελίξεις στην Κύπρο, αλλά κυρίως εναντίον του Ανδρέα Βγενόπουλου ήταν ο πρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής σε συνέντευξή του σήμερα το πρωί.
Μιλώντας στον κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό Αstra 92,8, o Nίκος Παπαδόπουλος έκανε λόγο για κλοπή των κυπριακών τραπεζών. Πρόσθεσε πως κάποιοι στην Αθήνα πανηγυρίζουν και κάποιοι στην Λευκωσία κλαίνε, αφού τα περιουσιακά στοιχεία των τραπεζών θα μείνουν στην Ελλάδα και η Κύπρος θα επωμιστεί τα δάνεια. Τόνισε πως ο κύριος Βγενόπουλος και οι φίλοι του θα διατηρήσουν 100% τις καταθέσεις τους, ενώ διαγράφονται τα δάνεια τους που ανέρχονται σε εκατομμύρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: