ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Ο ψεύτης υπουργός δημόσιας τάξης κύριος Δένδιας


Η χολυγουντιανής παραγωγής επιδρομή τα ξημερώματα της Τετάρτης 10 Απριλίου στα σπίτια των κατοίκων της Ιερισσού ακουλουθήθηκε απο την σχετική διασπορά ψευδών ειδήσεων απο διάφορα ενημερωτικά μέσα. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη. Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι οτι ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Δένδιας δήλωσε στην εκπομπή των Καμπουράκη-Οικονομέα στο Mega οτι δεν υπήρχε οπλισμός στο αστυνομικό τμήμα Ιερισσού στο οποίο και επιτέθηκαν οι κάτοικοι. Μετά το 2:00 του παρακάτω βίντεο μπορείτε να ακούσετε τις σχετικές δηλώσεις του.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=i8_l1-eLJ9M
Νωρίτερα όμως το site seleo.gr είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες απο το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα στις οποίες φαίνεται καθαρά υποπολυβόλο Μ5 μαζί με τη γεμιστήρα του πάνω σε ένα γραφείο.
http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=93435:afhsan-ta-opla-tous-kai-egkateleipsan-to-astunomiko-tmima-ierissou-foto&catid=1:latest-news&Itemid=50
seleo
Συνεπώς βάσει των εν λόγω στοιχείων ο υπουργός ψεύδεται, είτε γιατί έχει λάθος πληροφόρηση είτε γιατί σκόπιμα – και χωρίς να γνωρίζει οτι υπάρχουν τεκμήρια περι του αντιθέτου – επιχείρησε να αποκρύψει οτι οι αστυνομικοί είχαν αφήσει πίσω τους οπλισμό.
Εύλογα γεννάται το ερώτημα: Πόσο αξιόπιστος είναι ο κύριος Δένδιας για μια τόσο σημαντική θέση και αν ψεύδεται τώρα για το γεγονός αυτό, πόσες φορές έχει πεί ψέμματα στο παρελθόν για τα διάφορα θέματα του υπουργείου του τα οποία έχουν απασχολήσει κατα καιρούς την επικαιρότητα;
Τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα τις αφήνω σε εσας.

 http://ypoptomousi.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: