ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Γκάλης: Συγκινημένος από τον κόσμο

Γκάλης: Συγκινημένος από τον κόσμο

Πρώτη καταχώρηση: 08/04/2013 - 21:56
Τελευταία δημοσίευση: 21:56Αθλητισμός
Γκάλης: Συγκινημένος από τον κόσμο


Συγκινημένος δήλωσε ο Νίκος Γκάλης από την «δίψα» του κόσμου να βρεθεί στις εξέδρες του Παλέ για την εκδήλωση, που θα γίνει προς τιμήν του από την ΚΑΕ Άρης στις 7 Μαΐου. «Πιστεύω ότι θα είναι μια φοβερή γιορτή, ανυπομονώ να την ζήσω» εξομολογήθηκε.
«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή να κρεμάει τη φανέλα του η αγαπημένη του ομάδα», είπε ο Γκάλης σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον «Αρένα 89,4». «Οπωσδήποτε μπορώ να το συγκρίνω ως μέγεθος με τους τίτλους που κατέκτησα, είναι πολύ σημαντικό για μένα», επισήμανε ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής.
«Με συγκινεί που υπάρχει μεγάλη ζήτηση, γιατί σημαίνει πως ο κόσμος δεν ξέχασε όσα ζήσαμε», τόνισε ο Γκάλης. «Νομίζω πως θα είναι κάτι διαφορετικό, κάτι μοναδικό. Πιστεύω θα είναι φοβερή γιορτή, ανυπομονώ να τη ζήσω».
Σε ερώτηση εάν είναι καλύτερος στο τάβλι από το μπάσκετ, ο σούπερ σταρ του ελληνικού μπάσκετ απάντησε χαριτολογώντας ότι: «Αυτό παίζει». Σε άλλη ερώτηση τι περιμένει να δει η κόρη του από την γιορτή, ο Γκάλης είπε: «Ανυπομονεί να δει τις μαζορέτες»!
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: