ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Ομολόγησε τάγμα εφόδου









Σοκάρει η ομολογία ενός εκ των δύο συλληφθέντων για εμπρησμό καταστήματος ενός αλλοδαπού στον Αγ. Παντελεήμονα ότι μαζί με άλλα άτομα είχε συγκροτήσει τάγμα εφόδου και πραγματοποιούσαν επιθέσεις σε μαγαζιά αλλοδαπών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Καθημερινή" ο 34χρονος παραδέχθηκε ότι: "Τον Σεπτέμβριο του 2012 κάναμε μια ομάδα που θ' αναλάμβανε τον έλεγχο της περιοχής. Εκείνο το βράδυ είχα πάει στο συγκεκριμένο μπαρ με άλλα τέσσερα άτομα, που γνωρίζω μόνο τα μικρά τους ονόματα. Είχα πάρει μαζί μου και τον σκύλο μου που τον φωνάζω Χρυσαυγή".

Παρά το γεγονός ότι η ΕΛΑΣ δεν κατονομάζει την Χρυσή Αυγή, στη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα φαίνεται καθαρά πως ένας εκ των δύο συλληφθέντων είχε σχηματίσει σύμβολα και είχε γράψει συνθήματα της Χ.Α. στην ντουλάπα του δωματίου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: