ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Δειτε φάτσες που δεν γιναν Έλληνες αλλά γεννήθηκαν Έλληνες.Ε ρε κακομοίρηδες!!!!!!

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες συλληφθέντων για ρατσιστικές επιθέσεις
Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛΑΣ, ύστερα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των συλληφθέντων για την επίθεση σε βάρος καταστηματάρχη από το Καμερούν, που έγινε την περασμένη Δευτέρα, 13 Μαΐου, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Πρόκειται για τους:
Α) ΠΕΡΡΗ Γεώργιο του Στυλιανού και της Θεραπείας, που γεννήθηκε το 1979 στη Χίο και κατοικεί στην Αθήνα






Β) ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Νικόλαο του Κωνσταντίνου και της Ευανθίας, που γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα.



 

Υπενθυμίζεται ότι οι συλληφθέντες εισέβαλαν στο κατάστημα καφέ -μπαρ του αλλοδαπού, στην οδό Λεμεσού, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, τον εξύβρισαν για την εθνική του καταγωγή, χρησιμοποιώντας απαξιωτικές φράσεις για το χρώμα του δέρματος του, τον απείλησαν ότι θα του κάψουν το μαγαζί και τον εξανάγκασαν να κλείσει το κατάστημά του.

Τα ξημερώματα της Τρίτης, πήγαν πράγματι και πάλι στο σημείο, όπου πυρπόλησαν το κατάστημα με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ζημιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: