ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Η «εξομολόγηση» του Νίκου Γκάλη..

Η «εξομολόγηση» του Νίκου Γκάλη...

Έντονα συγκινημένος ο Νίκος Γκάλης απόλαυσε κάθε στιγμή στην εκδήλωση που διοργανώθηκε προς τιμήν του από την ΚΑΕ Άρης.

Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας είδε τη φανέλα με το νούμερο 6 να υψώνεται στον ουρανό του «Nick Galis Hall», όπως μετονομάστηκε το Αλεξάνδρειο, με τον ίδιο να δηλώνει: «Δεν υπάρχει πλέον επόμενη στιγμή. Αυτή είναι η στιγμή». Νωρίτερα, είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην κάμερα της Nova, στην οποία παραδέχθηκε πως ήταν αδύνατον να συγκρατήσει τα δάκρυά του: «Είναι ημέρα χαράς σήμερα, αλλά δεν άντεξα να μην κλάψω. Ο κόσμος νοσταλγεί τα παλιά καλά χρόνια και θέλω να πιστέψω ότι κανείς δεν ξέχασε τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε σε αυτό το γήπεδο. Τα νέα παιδιά θα πρέπει να αγαπούν αυτό που κάνουν και να δουλεύουν το ταλέντο τους. Έχει ταλέντο η Ελλάδα και το μπάσκετ έχει μπει πλέον στο πετσί των Ελλήνων». Είπε ακόμα…
www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: