ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Απλήρωτος ηχολήπτης διέκοψε συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Μαρκόπουλο ο ήχος κόπηκε ξαφνικά. Στην αρχή όλοι πίστευαν ότι ήταν κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Τελικά όμως το πρόβλημα δεν ήταν τεχνικό αλλά οικονομικό! Ο Ηχολήπτης ήταν απλήρωτος και ως πράξη αντίδρασης και εκδίκησης αποφάσισε να κόψει τον ήχο.
Προφανώς ο Μαχαιρίτσας δεν έχει ευθύνη για το γεγονός ότι ο ηχολήπτης ήταν απλήρωτος. Κάτι τέτοιο αφήνεται να εννοηθεί από τα μεσημεριανά, που προφανώς είναι λάθος. Αυτός που έχει την ευθύνη είναι η εταιρεία διοργάνωσης που πληρώνει και τον ίδιο τον Μαχαιρίτσα και τους μουσικούς και τους τεχνικούς. Μάλιστα όπως φαίνεται και από τον διάλογο που ακολούθησε ο καλλιτέχνης προσφέρετε να τον πληρώσει από τον δικό του μισθό ώστε να συνεχιστεί η συναυλία κανονικά. 
Η συναυλία τελικά ολοκληρώθηκε και το πρόγραμμα της περιοδείας συνεχίζεται κανονικά.
ΗΧΟΛΗΠΤΗΣ : Εμένα μου δώσανε εντολή να κόψω τον ήχο και τον έκοψα...
Λ. ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ: Έχεις απόλυτο δίκιο, έλα μετά βρες με, να μην πληρωθώ εγώ να πληρωθείς εσύ, αλλά η συναυλία να κοπεί στη μέση έτσι και λέγοντας μέσα σε όλο αυτό τον κόσμο ό,τι έχει γίνει... Είσαι καλά; Είσαι επαγγελματίας;
Λ. ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ: Να πληρωθείς... Να κόψω εγώ να πληρωθείς εσύ... Ο κόσμος τι φταίει που έχει έρθει εδώ;
ΗΧΟΛΗΠΤΗΣ: Ο κόσμος δεν φταίει...
 

Η εταιρία παραγωγής δεν έχει βγάλει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν.
http://www.musicpaper.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: