ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Τον χτύπησαν τα ΜΑΤ γιατί δεν πίστεψαν οτι είναι Δήμαρχος

Ο πρώην Δήμαρχος Καισαριανής και δημοτικός σύμβουλος κρατά το χτυπημένο του κεφάλι ΦΩΤΟ EUROKINISSIΟ λόγος για τον Δημοτικό Σύμβουλο και πρώην Δήμαρχο Καισαριανής, Σπύρο Τζόκα τον οποίο έσπρωξαν ανδρες των ΜΑΤ με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι. Του απαγόρευαν την είσοδο στο Υπουργείο Εσωτερικών όπου ήταν σε εξέλιξη η συνάντηση της ΚΕΔΕ με τους Υπουργούς Μιχελάκη και Μητσοτάκη επειδή τον πέρασαν για διαδηλωτή. Τι λέει στο Newsit ο τραυματίας.
Το επεισόδιο σημειώθηκε ενώ ήταν σε εξέλιξη στο Υπουργείο Εσωτερικών στην Κλαυθμώνος η συνάντηση των μελών της ΚΕΔΕ με τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη και τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη.
"Ανδρες των ΜΑΤ με έσπρωξαν και χτύπησα στο κεφάλι γιατί δε με πίστευαν οτι είμαι μέλος της ΚΕΔΕ" δήλωσε στο Newsit o Σπύρος Τζόκας
Δύο μέλη της ΚΕΔΕ, ο Σπύρος Τζόκας,πρώην Δήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος Καισαριανής και επικεφαλής της παράταξης "Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής" και ο Δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης έφτασαν στην Κλαυθμώνος μαζί με τους διαδηλωτές της ΠΟΕ ΟΤΑ και ζήτησαν να μπουν μέσα στο κτίριο προκειμένου να συμμετάσχουν στην συνάντηση.
Πως χτύπησε στο κεφάλι ο Σπύρος Τζόκας
Οι άνδρες των ΜΑΤ ωστόσο επί 20 λεπτά δεν τους άφηναν να περάσουν καθώς δεν τους πιστευαν. Τότε ο κύριος Τζόκας τηλεφώνησε στον προεδρο της ΚΕΔΕ, Κώστα Ασκούνη, ο οποίος κατέβηκε στην είσοδο του Υπουργείου και ζήτησε να επιτραπεί η εισοδος στους κυρίους Τζόκα και Ιωακειμίδη.

Τη στιγμή εκείνη, οι άνδρες των ΜΑΤ άρχισαν να σπρώχνουν οι διαδηλωτες με αποτέλεσμα να σπρώξουν και τον κύριο Τζόκα ο οποίος χτύπησε σε κάγκελα και άνοιξε το κεφάλι του.
Tι δήλωσε στο Newsit ο τραυματίας
Οπως δήλωσε στο Newsit o Σπυρος Τζόκας "εμένα με έσπρωξαν και κατέληξα σε μια καγκελόπορτα με το κεφάλι και άνοιξε το κεφάλι μου. Πήγα στο νοσοκομείο, μου έβαλαν μια γάζα και ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό.
"Φταίνε οι διαδηλωτές που έσπρωχναν" μου είπε ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης δήλωσε ο κύριος Τζόκας
Σε κάθε περίπτωση το επεισόδιο συνέβη γιατί δεν με πίστευαν και γιατί δεν με άφηναν να μπω στο Υπουργείο. Οταν ανέβηκα πάνω μετά, είπα και στους δυο υπουργούς οτι εγώ αποχωρώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας γιατί δεν είναι συνθηκες διαλόγου αυτές. Να μπαίνω με αίματα στο κεφάλι και να κάθομαι να συζητήσω, πως θα συζήτησω έτσι;

Ο κύριος Μιχελάκης μου είπε οτι δε φταίνε τα ΜΑΤ αλλά οι διαδηλωτές που εσπρωχναν την πόρτα. Φταίνει οι εργαζόμενοι, αυτή ήταν η απάντηση του κυρίου Μιχελάκη" είπε τέλος ο κύριος Τζόκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: