ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Δείτε πόσο αντέχουν οι άνδρες τα ψώνια στα μαγαζιά

Είναι επίσημο - Δείτε πόσο αντέχουν οι άνδρες τα ψώνια στα μαγαζιά

Ψώνια. Μια διαδικασία που πολλές φορές, θέτει υπό δοκιμασία τα νεύρα και την υπομονή του ανδρικού φύλου

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα σχετικά, οι άνδρες αρχίζουν και βαριούνται σε διάστημα λιγότερο της μισής ώρας και συγκεκριμένα σε 26 λεπτά!
Η συνήθης τακτική των ανδρών, να ψωνίζουν αυτό που θέλουν στο πρώτο κατάστημα που θα το βρουν, τους καθιστά ευάλωτους στη συνήθεια των γυναικών να τριγυρίζουν επί ώρες στα μαγαζιά, μπαινοβγαίνοντας μάλιστα πολλές φορές στα ίδια μέρη. Βεβαίως οι γυναίκες δεν είναι ανεπηρέαστες από την πλήξη, όμως εδώ τα μέτρα είναι άλλης τάξεως: αρχίζουν και βαριούνται μετά από δύο περίπου ώρες, κι αυτό εφόσον δεν έχουν βρει κάτι να αγοράσουν.
Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, 8 στους 10 Άγγλους θεωρούν βαρετά τα ρούχα που ψωνίζουν με τις γυναίκες τους, ενώ σχεδόν ο 1 στους 2 αποφεύγει συστηματικά να πηγαίνει για αγορές με τη συμβία του. Ο 1 στους 4 παραδέχτηκε ότι τουλάχιστον μια φορά εγκατέλειψε τη γυναίκα του στο μαγαζί και γύρισε σπίτι μόνος του, ο 1 στους 3 κάθονται συχνά έξω από το κατάστημα και περιμένουν, ενώ σχεδόν μια στις δυο φορές που ένα ζευγάρι θα πάει μαζί για ψώνια, θα καταλήξει σε καυγά.
Τέλος, κάτι που ίσως θα έπρεπε να λάβουν υπόψη τους οι γυναίκες που επιμένουν να παίρνουν μαζί τους τους άντρες τους στα ψώνια: ο 1 στους 5, παραδέχεται ότι κοιτάζει άλλες γυναίκες, για να περάσει η ώρα πιο ευχάριστα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: