ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Επίθεση της Χρυσής Αυγής κατά του «ρόκερ» Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd!

24C8BF4FE54E22960B1C7B4307AE9029
Με τους... Pink Floyd και συγκεκριμένα με τον διάσημο πρώην μπασίστα τους Ρότζερ Γουότερς (φωτογραφία) τα έχουν βάλει τώρα οι χρυσαυγίτες, τον οποίο μάλιστα αποκαλούν και... «ξεφτι(λι)σμένο» και «(που)ρόκερ».
Ο λόγος; Επειδή ο Γουότερς σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη Χρυσή Αυγή και στα μέλη της και την απαίσια, όπως τη χαρακτηρίζει, πολιτική που ακολουθούν, της φυλετικής καθαρότητας.
Κάτι τέτοια δεν αρέσουν στον κ. Ν. Μιχαλολιάκο και στο κόμμα του, που με μακροσκελή ανακοίνωσή τους (τέτοια μεγάλη ανακοίνωση δεν έχουν εκδώσει ούτε για τους μετανάστες ούτε για το μνημόνιο) επιτίθενται με σφοδρότητα και χυδαιότητα εναντίον του διάσημου μπασίστα:

«Είναι 70 ετών, έχει βγάλει πολλά χρήματα από την καριέρα του ως μουσικού. Τόσο πολλά που μπορεί να θρέψει τις τέσσερις γυναίκες τις οποίες έχει παντρευτεί ισάριθμες φορές» αναφέρουν οι χρυσαυγίτες στην ανακοίνωσή τους και συμπληρώνουν: «Φαίνεται όμως ότι ο Γουότερς χρειάζεται κι άλλα, γι' αυτό, σε μια ηλικία που θα έπρεπε να τον απασχολούν τα αρθριτικά, η ακράτεια και γενικώς να πηγαίνει προς... νερού του, αυτός επιμένει να αρμέγει τις τσέπες των θαυμαστών του κάνοντας "αρπαχτές" ανά τον κόσμο». Χαρακτηρίζουν «κορόιδα» όσους θα πάνε στη συναυλία του και δίνουν και ένα σύνθημα: «Γέρο, γερά, φά' τους τα λεφτά».
Το ωραιότερο όμως στην ανακοίνωση εναντίον τoυ Ρότζερ Γουότερς είναι η κατηγορία που του εκτοξεύουν: ότι, αν και επικαλείται Πλάτωνα και Αριστοτέλη, δεν τους έχει διαβάσει. «Αντιθέτως, τα μέλη της Χρυσής Αυγής όχι απλώς έχουν διαβάσει αλλά έχουν μελετήσει τους δύο αυτούς γίγαντες της ελληνικής σκέψης και ακολουθούν τις διδαχές τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: