ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ο Κουρής βγάζει νέα εφημερίδα χωρίς να δαπανήσει ούτε 1 ευρώ


koyris000Όπως αναφέρει η Ένωση Συντακτών, ο «υπόδικος για οφειλές στο Δημόσιο» εκδότης, αφού δεν απέδωσε τα οφειλόμενα στους εργαζόμενους της «ΑΥΡΙΑΝΗΣ», του «ΦΙΛΑΘΛΟΥ» και του «ALTER», το οποίο βρίσκεται σε κατάσταση πτώχευσης και αφού παρακράτησε τις ασφαλιστικές εισφορές που οφείλει στα Ταμεία, τον ΦΠΑ, μαζί με φόρους ετών ετοιμάζεται, τώρα, να ανοίξει νέα εφημερίδα, χωρίς να δαπανήσει ούτε 1 ευρώ!

Σύμφωνα με την ΕΣΗΕΑ ο κ. Κουρής, «βαπτίζει» δημοσιογράφους 5.000 ανυποψίαστους πολίτες, «που καλούνται με ανακοίνωσή του να του δίνουν πληροφορίες για ό,τι συμβαίνει στην περιοχή τους, καταργώντας τους επαγγελματίες δημοσιογράφους, τη δημοσιογραφία και την έγκυρη ενημέρωση. Έτσι, φιλοδοξεί να βγάλει την εφημερίδα «KONTRA NEWS»!

Η Ένωση Συντακτών καλεί το κράτος να παρέμβει και να προστατεύσει όλους αυτούς, που έπεσαν θύματα τόσα χρόνια από τον Γιώργο Κουρή και να σταματήσει τις «επιχειρηματικές» του δραστηριότητες σε βάρος των δημοσιογράφων και του ανυποψίαστου αναγνωστικού κοινού με κάθε νόμιμο μέσο.

Matrix24

Δεν υπάρχουν σχόλια: