ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

"ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ" ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΕΑΝ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΑΝ "ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ"


E3DEE1A19263F5538CDF079D782F94C0H Δικαιοσύνη κάνει ενέργειες για να διαπιστώσει εάν υπάρχει κάτι μεπτό στις χρηματικές συναλλαγές που εχει διαπράξει η οργάνωση ή τα επιφανή της στελέχη και έτσι η έρευνα σύμφωνα με πληροφορίες επεκτείνεται και στα Ταμεία της Χρυσής Αυγής.
Το ΣΔΟΕ βρίσκεται εν αναμονή δικαστικής εντολής προκειμένου να "φωτίσει" την έρευνα αναφορικά με τα ταμεία του κόμματος και να προχωρήσει εάν και εφόσον στο άνοιγμα και "πάγωμα" των τραπεζικών λογαριασμών του κόμματος και των συλληφθέντων στελεχών του.
Σχετικό αίτημα φέρεται ότι πρόκειται να διαβιβαστεί εντός των επομένων ημερών ή και ωρών, από τον ανακριτή που συντονίζει την έρευνα, προς την Ένωση Εληνικών Τραπεζών, που θα κληθούν  να δώσουν στοιχεία για αναλήψεις και καταθέσεις από τους λογαριασμούς της οργάνωσης.
Έμπειρα στελέχη των υπηρεσιών εκτιμούν πως το βάρος των ερευνών θα πέσει στους «τροφοδότες λογαριασμούς», για να αποδειχθεί εάν διακινείτο «βρώμικο χρήμα» από παράνομες δραστηριότητες του κοινού ποινικού δικαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: