ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ο Μάκης Βορίδης υπήρξε ο διάδοχος του Μιχαλολιάκου!!



Ο Μάκης Βορίδης υπήρξε ο διάδοχος του Μιχαλολιάκου στη χουντική νεολαία της ΕΠΕΝ ανάφερε χθες ο Δημήτρης Πουλικακος! Κανένα σχόλιο απο   Γ. Καμίνη, Γ. Ψαριανό και Ν. Ανδρουλάκη .
Καίριος και σαρκαστικός, ο Δημήτρης Πουλικάκος ανέτρεψε μέσα σε λίγα τηλεοπτικά λεπτά, στην εκπομπή Ανατροπή του Mega, όλη τη σοβαροφάνεια της δημόσιας συζήτησης για τον νεοναζισμό και τις ρίζες του και όλη τη συναφή υποκρισία του πολιτικού κόσμου και των media
Μόλις πήρε το λόγο ισοπέδωσε μέσα σε ελάχιστο χρόνο την αιφνιδιασμένη από τις αποκαλύψεις για τη Χρυσή Αυγή κοινωνία, τον παρουσιαστή Γιάννη Πρετεντέρη για παλαιότερη εκπομπή του με προσκεκλημένο τον Μιχαλολιάκο και τέλος τον παριστάμενο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Μάκη Βορίδη, επισημαίνοντας ότι υπήρξε ο διάδοχος του Μιχαλολιάκου στη χουντική νεολαία της ΕΠΕΝ.
«Εσάς σας εξέπληξαν όλα αυτά;» ρωτάει ο Γ. Πρετεντέρης τον Δημήτρη Πουλικάκο. «Έχω μείνει άναυδος» απαντάει ειρωνικά. «Τα ξέρατε;» συνεχίζει ο Πρετεντέρης. «Να μην τα ξέρουμε… Εσείς ο ίδιος… περνούσαν από τις εκπομπές σας το ’95 – ’96 και τους μιλούσατε σαν να ήταν κανονικά άτομα», σημειώνει ο Πουλικάκος.
«Δεν τους ξέραμε», υποστηρίζει ο Πρετεντέρης. «Τέτοια αθωότητα στις μέρες μας;» τον ρωτάει ο Πουλικάκος. «Αισθάνομαι ότι με καλέσατε να συμμετάσχω σε μια φάρσα. Σαν σκηνή από κόμικ νιώθω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: