ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Μαζί με μια σφαίρα πήγε τα ρούχα η Ζαρούλια

Ο Ν. Μιχαλολιάκος μεταξύ άλλων υποστήριξε -όπως και οι υπόλοιποι βουλευτές-  πως πρόκειται  για πολιτική δίωξη και  ότι ο ίδιος  δεν είναι καν ναζιστής! Μια σφαίρα βρέθηκε ανάμεσα στα ρούχα που πήγε στο Νίκο Μιχαλιάκο η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια, όσο κρατείτο στην Αντιτρομοκρατική, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star.
Ο Ν. Μιχαλολιάκος μεταξύ άλλων υποστήριξε -όπως και οι υπόλοιποι βουλευτές- πως πρόκειται για πολιτική δίωξη και ότι ο ίδιος δεν είναι καν ναζιστής! Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σφαίρα  7,62 χιλιοστών έγινε αντιληπτή κατά τον καθιερωμένο έλεγχο, προτού φυσικά τα παραδώσει η Ε. Ζαρούλια.
Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής και σύζυγος του γενικού γραμματέα αυτής δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει το πως βρέθηκε η σφαίρα μέσα στην τσάντα με τα ρούχα και για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία που θα διαβιβαστεί στη Βουλή.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: