ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Διαμαρτυρία της Διεύθυνσης και του Συλλόγου διδασκόντων του ΕΠΑΛ Ελ. Βενιζέλου - Χανιά

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑΛ Ελ. Βενιζέλου διαμαρτύρονται διότι σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωση του Υπουργού Παιδείας (26/09/2013) δεν παρέχεται η δυνατότητα επιλογής του τομέα Υγείας και Πρόνοιας στους μαθητές της Β’ τάξης των ΕΠΑΛ. Αντιθέτως, εμείς θεωρούμε επιβεβλημένη την επαναλειτουργία του τομέα Υγείας και Πρόνοιας στη Β’ τάξη, όπως και την λειτουργία όλων των ειδικοτήτων του τομέα στη Γ’ τάξη, κάτι το οποίο μπορεί να γίνει άμεσα μόνο με την επιστροφή στις θέσεις τους των συναδέλφων που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.
Επισημαίνουμε, επιπλέον, ότι στους μαθητές του τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών δεν αφαιρέθηκε η δυνατότητα να συνεχίσουν τη φοίτησή τους στη Β’ Λυκείου. Συνεπώς, όπως ορθώς και νομίμως δόθηκε η δυνατότητα σε αυτούς τους μαθητές, το ίδιο ζητούμε και για τους μαθητές του τομέα Υγείας και Πρόνοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: