ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Τι συνέβη σήμερα στο Facebook



Το πρόβλημα κράτησε για περισσότερες από τέσσερις ώρες και σύμφωνα με το Facebook, το ζήτημα που εμπόδισε εκατομμύρια χρήστες να κάνουν σχόλια, like, post, ή να γράψουν status, λύθηκε. «Νωρίς το πρωί, ενώ εκτελούσαμε συντήρηση του δικτύου, αντιμετωπίσαμε ένα ζήτημα που εμπόδισε τους χρήστες να κάνουν post για ένα σύντομο χρονικό διάστημα», είπε εκπρόσωπος του Facebook. «Το πρόβλημα λύθηκε γρήγορα και επανήλθαμε 100%», πρόσθεσε, ενώ απολογήθηκε για την ενόχληση.

Σύμφωνα με την Guardian, εκτός από τους εκατομμύρια χρήστες πρόβλημα αντιμετώπισαν και χιλιάδες άλλες ιστοσελίδες, σύμφωνα με την εταιρεία Compuware, καθώς πρόκειται για επιχειρήσεις που είναι συνδεδεμένες με το Facebook μέσω ενσωματωμένων υπηρεσιών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: