ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

TΙ κραταει δεσμιο τον υπουργό παιδείας στις ορέξεις του Λάσκαρη;

Πόσες ΜΚΟ ελέγχει ο Άγγελος Λάσκαρης, πόσα εκατομμύρια έχει εισπράξει, από ποια υπουργεία και που ξόδεψε τα χρήματα???


ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 
  === Είναι αστέρι παντός καιρού, χρώματος και μασέλας!!! Είναι από αυτούς, που παρά τη διαφορά ηλικίας, επάξια μπορεί να καθίσει στο τραπέζι μαζί με τον Πάγκαλο, να αλληλοσυγχαίρονται και να τραγουδούν το εμβατήριο σεξουαλικού περιεχομένου «μαζί τα φάγαμε.» Είναι ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ, φαινομενικός υπεύθυνος ΑΛΥΣΙΔΑΣ συγγενικών ΜΚΟ, παραπλήσιων, άγνωστων σε μας τους άφαγους δραστηριοτήτων, αλλά ευφυών διαφορετικών αναγκών (που κανένας Ρακιντζής δεν μπορεί να δει για να τους εντάξει στους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς). Ευφυών, διότι τα εκατομμύρια πρέπει να είναι σκόρπια σε διαφορετικά υπουργία!!!!! ΣΕ «ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ» ΜΚΟ…..  Να μη γίνονται σωρός και προκαλούν το δημόσιο περί αρπαχτής λαϊκό αίσθημα…..
  === Τόσο συγγενικές ΜΚΟ – σχεδόν ολόϊδιες, που ο τσαμπουκάς της ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ εξουσίας τους επιτρέπει να κοιμούνται μακάρια στο ίδιο δωμάτιο, να έχουν τα ίδια τηλέφωνα, αλλά διαφορετικό ΑΦΜ!!! Λες και κάνουν πάρτι με ούζα, αλά γκα-γκαρσονιέρα Γιώργου Γκαγκά και Αντώνη Γκαγκά!!! Πολύ θα ήθελα, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, να έβλεπα το παραστατικά καταχωρούν (αν καταχωρούν) για δαπάνες κάθε μιας ΜΚΟ κι΄ αν μοιάζουν κι΄ εκεί!!! Συνήθως γίνονται φαιδρά λάθη…. Μπερδεύεται ο λογιστής…. Άνθρωπος είναι, ακόμα κι΄ από τρομάρα εξουσίας μπορεί να τα κάνει θάλασσα…..
  === Εν πρώτοις, μου έστειλε ο Τ.Ν. το προ ημερών θέμα «Άγγελος Λάσκαρης: Ο Υπουργός Παιδείας που δεν γνωρίζατε…… ο Σαμαράς τον ξέρει;;;»
Το άρθρο υπάρχει κκαι σε άλλη ιστοσελίδα με τον ίδιο τίτλο «Άγγελος Λάσκαρης: Ο Υπουργός Παιδείας που δεν γνωρίζατε» — που, άκουσον άκουσον, λέει μας:
  === Σημαντικά προβλήματα στο χώρο της παιδείας φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα δημιουργεί η παρουσία και οι καίριες παρεμβάσεις στον Υπουργό Παιδείας του: κ. ΑΓΓΕΛΟΥ ΛΑΣΚΑΡΗ .
  === Ο κ. ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ γνωστός στο πανελλήνιο για τη συμμετοχή του στη ΜΚΟ «Ευρωπαϊκή Προοπτική» , μία από τις πλέον «χρυσοφόρες» οργανώσεις των τελευταίων 10 ετών καθώς, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, μόνο την τριετία 2005-2007 -επί υφυπουργίας κ. Στυλιανίδη- έλαβε περισσότερα από 5 εκατομμύρια ευρώ, αποφάσισε να «ασκήσει» και καθήκοντα Υπουργού Παιδείας.
  === Το περίεργο στην ιστορία αυτή είναι:
=== Τι εξαρτήσεις μπορεί να έχει ένας Υπουργός για να έχει στο πλευρό του και μάλιστα ανεξέλεγκτο ένα άτομο εκατομμυριούχο με τέτοιο βιογραφικό και μάλιστα στις μέρες μας;;;
=== Παρ΄ όλα αυτά φαίνεται τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ειδικά στη πανεπιστημιακή κοινότητα, δημιουργούν σοβαρό πλήγμα τόσο στον ίδιο τον υπουργό όσο και στη κυβέρνηση.
=== Βέβαια ο Αρβανιτόπουλος «πήρε» τα μέτρα του αφού επισήμως δεν τον έχει διορίσει σε καμία θέση ώστε να έχει μερίδιο ευθύνης, αλλά βέβαια του έχει παραχωρήσει το γραφείο του εκάστοτε διευθυντή του γραφείου του ενώ την ίδια ώρα οι επίσημα διορισμένοι διευθυντές ψάχνουν για…. γραφείο……
Οι καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του ειδικά τους τελευταίους μήνες αλλά και στο παρελθόν και η σιωπή που εντέχνως περιβάλλει το Υπουργείο Παιδείας δημιουργούν εύλογες υποψίες. Τόσο για τη συνέχεια της συνεργασίας του με τον  Υπουργό όσο και για την αδιαφορία του Μέγαρου Μαξίμου…..
  === Σε κάθε τέτοια ή παρόμοια κατάσταση, το κεφάλι μου μετατρέπεται σε κωδονοστάσιο και παθαίνω και τρελαίνομαι….. Από έμφυτη περιέργεια, μόνο ένα ΚΛΙΚ έκανα και μου ξεφύτρωσαν Λασκαρισμένα διαβόλια και τριβόλια ένα κάρο!!!! Όπως:::::::::…….

  === Και γραφεία στην Κομοτηνή νοίκιασε ο Άγγελος Λάσκαρης για τις δουλειές που άνοιξε στην πόλη μας! Και είναι πολλές…

Στον 5ο όροφο του Διογένειου Μεγάρου στέγασε τις Μη Κυβερνητικές του Μπίζνες ο επικοινωνιολόγος του δημάρχου Κομοτηνής Άγγελος Λάσκαρης. Η VOTE – ADDED VALUE CONSULTING HOUSE ΑΣΕΠΕ, θυγατρικό κομμάτι της Ευρωπαϊκής Προοπτικής, έχει εγκατασταθεί στην πόλη μας, την οποία θεωρεί στρατηγικό σημείο για τις εξελίξεις στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα!

Οι δύο εταιρίες, ΜΚΟ Ευρωπαϊκή Προοπτική και η VOTE έχουν την ίδια διεύθυνση επικοινωνίας, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, ενώ παράλληλα ο Άγγελος Λάσκαρης είναι και πρόεδρος του ΔΣ της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Μη Κυβερνητική Προοπτική», στην οποία μετέχει και η VOTE! Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο περίεργο σχήμα, όπου είχε χρηματοδότηση μέσα από το πρόγραμμα EQUAL πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ (!!!), συμμετέχει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ροδόπης – Έβρου, αλλά και το ΚΕΚ «ΜΕΝΤΩΡ» της Κομοτηνής!

2 Φεβρουαρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
 http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/31194
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: