ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Η θεία του Μιχάλη Λιάπη ζει και αδειάζει τον ανιψιό της

Τελικά όχι μόνο ζει η θεία του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη, αλλά αδειάζει και κυριολεκτικά τον ανιψιό της. Η Βασιλική Λιάπη, όπως μεταδίδει το tovima.gr ζει στο Χολαργό σε μια διώροφη κατοικία επό της οδού Υμηττού και όπως αναφέρει έχει χρόνια να δει τον πρώην υπουργό.
H θεία του πρώην υπουργού όχι μόνο δεν δυσανασχέτησε αλλά αισθάνθηκε και χαρά όταν την εντόπισαν δημοσιογράφοι. Ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι αισθάνεται χαρά που επιτέλους οι δημοσιογράφοι αντιλήφθηκαν ότι ζει. Άνθρωποι από το περιβάλλον της ανέφεραν επίσης  ότι «έχει να δει χρόνια τον κ Μιχάλη Λιάπη».
Επίσης, όπως σημειώνει το δημοσίευμα έπειτα από σχετική έρευνα προέκυψε ότι ο δικηγόρος που δήλωσε νομικός εκπρόσωπος της κυρίας Λιάπη ήταν τελικά δικηγόρος του ίδιου του κ. Μιχάλη Λιάπη και τον είχε εκπροσωπήσει νομικά σε διάφορες άλλες υποθέσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα.
koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια: