ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Κοινοτικά κονδύλια χρησιμοποίησε για ανακαίνιση σπιτιού του ο Λιάπης

Διαχειριστής κλείδωσε τους ενοίκους μέσα στην πολυκατοικία. Δείτε γιατί...

  • Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2014 - 20:28
Διαχειριστής κλείδωσε τους ενοίκους μέσα στην πολυκατοικία. Δείτε γιατί...

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε την πρώτη μέρα του έτους στην Αλεξανδρούπολη.


Ο διαχειριστής μίας πολυκατοικίας άλλαξε τις κλειδαριές στις δύο εισόδους της οικοδομής και δεν έδινε σε κανέναν τα νέα κλειδιά, αν προηγουμένως δεν εξοφλούσε οφειλές για κοινόχρηστα.

Άλλοι ένοικοι έμειναν κλειδωμένοι μέσα, ενώ όσοι ήταν εκτός πολυκατοικίας δεν μπορούσαν να μπουν στα σπίτια τους.

Ο διαχειριστής, τελικά οδηγήθηκε στα κρατητήρια, καθώς οι ένοικοι ζήτησαν τη συνδρομή της αστυνομίας.

Η υπόθεση, θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες, με τον διαχειριστή να βρίσκεται κατηγορούμενος.
- See more at: http://www.toxwni.gr/ellada/item/10160-diaxeiristis-kleidose-tous-enoikous-mesa-stin-polikatoikia-deite-giati#.UscMxfu0d4A

Κοινοτικά κονδύλια χρησιμοποίησε για ανακαίνιση σπιτιού του ο Λιάπης

03 Ιανουαρίου
20:382014
Τον πρώην υπουργό Μεταφορών Μιχάλη Λιάπη βάζει στο «κάδρο» της υπόθεσης που σχετίζεται με την εταιρεία Ευρυτανία ΑΕ δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής, την στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η σχετική ερευνά για τα 18 μέλη του νομαρχιακού συμβουλίου Ευρυτανίας. Μεταξύ των 18 βρίσκεται ο νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κοντογεώργος.
Σύμφωνα με καταγγελίες που επικαλείται η εφημερίδα, η οικογένεια του κ. Λιάπη αξιοποίησε κοινοτικές χρηματοδοτήσεις που προορίζονταν για ξενώνες κατά την περίοδο 1992 - 1993 για την ανακαίνιση του σπιτιού που έχει στο Μεγάλο Χωριό της Ευρυτανίας.
Το ποσό της επιχορήγησης άγγιζε τα 10 εκατομμύρια δραχμές, και στην οικεία του κ. Λιάπη δεν μετατράπηκε σε αγροτοτουριστική μονάδα, ούτε φιλοξενήθηκαν τουρίστες.
Την εποχή εκείνη, η εταιρεία Ευρυτανία ΑΕ ήταν θυγατρική της αγροτικής τράπεζας, και λειτουργούσε ως ενδιάμεσος φορέας σε κοινοτικές χρηματοδοτήσεις.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται την επίμαχη περίοδο ο κ. Λιάπης κατείχε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη τη θέση του υφυπουργού Εμπορίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: